Publicitat
Publicitat

Torna la Cuina de Pescadors al Maram amb un arròs de pop i anxoves arrebossades

El Maram reprèn la temporada de tardor i hivern de la Cuina de Pescadors aquest divendres amb un arròs amb pop i anxoves arrebossades de la mà dels pescadors Salvador Pagès i Enric Casadevall. L'activitat gastronòmica que tenia molt d'èxit a l'estiu ha tornat per la porta gran amb gairebé trenta inscrits.

Torna la Cuina de Pescadors al Maram de l'Escala. Aquest divendres a les 19 h es reprèn la temporada de tardor i hivern després de l'aturada de Nadal de les sessions gastronòmiques i culinàries al centre d'interpretació del peix. En aquesta edició els pescadors Salvador Pagès i Enric Panoi cuinaran per al públic anxoves arrebossades i arròs de pop, un plat poc habitual segons ha explicat Panoi al programa l'Aigüera de Ràdio L'Escala.

La cuina de pescadors era una activitat habitual de la temporada d'estiu del Maram que, veient l'èxit de participació, va decidir allargar-la durant la temporada de tardor i d'hivern amb una sessió cada últim divendres de mes d'octubre a juny. A l'octubre va costar d'arrencar, però la sessió d'aquest divendres ja té gairebé trenta inscrits. Senyal que el patrimoni culinari pesquer continua interessant, tot i que els pescadors lamenten que s'està perdent entre el jovent per falta de temps a l'hora de cuinar. Ho explicava la cuinera Joina Oliveres.

En els propers mesos passaran per la cuina del Maram la Joina i en Xicu Teru, i en Josep Puig i en Manel Montia. En Salvador Pagès i en Panoi repetiran al juny amb un arròs amb sèpia i pèsols. Les places són limitades i per inscriure's cal enviar un correu a info@maram.cat, o trucar al 972 77 16 66.

Comentaris de l'àudio



© 2025 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar