Publicitat
Publicitat

Nova tongada de 'Cuina de Pescadors'

Arriba una nova entrega de 'Cuina de Pescadors', amb sis noves sessions de plats preparats pels mateixos pescadors amb receptes de cuina tradicional, on naturalment, el peix és el protagonista. Se celebren els últims divendres de mes fins al juny.

Unes sardines en escabetx i un arròs d'anxova han servit per estrenar una entrega de 'Cuina de Pescadors', una iniciativa del MARAM de la Confraria de Pescadors de l'Escala.

Els cuiners han estat Josep Puig i  Manel Montia, que han mostrat als 22 inscrits quina és la seva recepta, sempre inspirada en la cuina tradicional, amb propostes que havien vist cuinar i menjat a casa seva.

Vist l'èxit de l'edició que es va fer els mesos de juliol i agost, des de la confraria es va decidir provar-ho en temporada de tardor-hivern , això sí, amb una sessió l'últim divendres de cada mes i evitant les festes de Nadal.

L'objectiu és que no es perdi la tradició.

El que és molt important és que siguin els mateixos pescadors els que cuinin i donin idees a l'hora de preparar els plats, segurament d'una manera molt diferent de la que habitualment es farien a casa.

S'agraeix l'acceptació dels participants, que busquen passar una bona estona tot aprenent i gaudint d'un bon sopar.

Una de les sorpreses no anunciada van ser les postres, amb lioneses  per a tothom.

Les sessions s'aturen fins passat festes. La següent serà el 23 de febrer amb el Salvador Pagès i l'Enric Casadevall, que prepararan un arròs de pop i anxoves arrebossades. També hi haurà sessions el març, el maig i el juny.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar