Les pastisseries treballen en ple rendiment durant la festivitat de Tots Sants, per elaborar les diferents varietats de panellets. El volum de vendes es concentrarà entre aquest divendres i diumenge, i el seu preu es manté respecte a l'any passat.
Els panellets són els dolços més sol·licitats a les pastisseries durant la festa de Tots Sants. Tot i el pas del temps, la seva popularitat continua intacte i en establiments com Can Frigola de l'Escala, n'elaboren a l'obrador des de la primera setmana d'octubre. No obstant això, el pic de vendes es concentrarà entre aquest divendres i diumenge, i encara que la inflació ha incrementat el cost de les matèries primeres, el preu dels panellets es manté respecte a l'any passat.
La massa dels panellets s'elabora principalment a base d'ametlla, ou, patata i sucre. La varietat més tradicional i alhora, amb major demanada entre la clientela és la de pinyons. En els taulells dels establiments, però també se'n troben d'ametlla, cafè, coco o codony.
El dia de Tot Sants ha caigut aquest any en divendres i això, ha provocat que es concentrin tres dies de festa. En conseqüència, les pastisseries dedicades a la venda de panellets, però també les parades de castanyes i moniatos preveuen una major afluència de clients respecte a l'any passat, quan la festivitat fou en cap de setmana.