Publicitat
Publicitat

Els panellets copsen el protagonisme de les pastisseries per Tot Sants

Les pastisseries treballen en ple rendiment durant la festivitat de Tots Sants, per elaborar les diferents varietats de panellets. El volum de vendes es concentrarà entre aquest divendres i diumenge, i el seu preu es manté respecte a l'any passat.

Els panellets són els dolços més sol·licitats a les pastisseries durant la festa de Tots Sants. Tot i el pas del temps, la seva popularitat continua intacte i en establiments com Can Frigola de l'Escala, n'elaboren a l'obrador des de la primera setmana d'octubre. No obstant això, el pic de vendes es concentrarà entre aquest divendres i diumenge, i encara que la inflació ha incrementat el cost de les matèries primeres, el preu dels panellets es manté respecte a l'any passat.

La massa dels panellets s'elabora principalment a base d'ametlla, ou, patata i sucre. La varietat més tradicional i alhora, amb major demanada entre la clientela és la de pinyons. En els taulells dels establiments, però també se'n troben d'ametlla, cafè, coco o codony.

El dia de Tot Sants ha caigut aquest any en divendres i això, ha provocat que es concentrin tres dies de festa. En conseqüència, les pastisseries dedicades a la venda de panellets, però també les parades de castanyes i moniatos preveuen una major afluència de clients respecte a l'any passat, quan la festivitat fou en cap de setmana.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar