Publicitat
Publicitat

Cap de setmana amb dues victòries i tres derrotes

Les victòries d'aquest cap de setmana han estat pel segon equip de futbol i pel sènior femení de bàsquet mentre que les derrotes les han encaixat el primer equip de futbol, el tennis taula i el sènior masculí de bàsquet.

El FC l'Escala perd 2 a 1 a Mollerussa, que al minut 72 ja guanyava per 2 a 0. El primer gol arribava després d'una errada en la sortida de la pilota i el segon a través d'una pilota aturada. La diana d'honor la signava, de cap, Marc Padilla.

Pel que fa al segon equip, els de Salam s'imposaven 4 a 2 al Monells amb els encerts de Roger Puig, Jan Tubau, Samad Baghou i Koli Baldeh. I el juvenil preferent empatava a 0 al camp de l'Aqua Hotel.

En tennis taula, derrota del CTT CER l'Escala per 1 a 4 contra l'Hortitec Alzira, desfeta que condemna als escalencs trepitjar les places de descens. El punt local l'assolia el polonès Artur Tomasz Grela, palista que va estar a punt de forçar el sisè enfrontament, però va acabar cedint per 2 a 3.

En bàsquet, victòria del sènior femení contra el Torroella per 52 a 43. Segona victòria de les de Joel Obrer.

I el masculí, en canvi, va perdre per 54 a 65 contra l'Arbúcies B. La segona part, va ser molt atractiva per l'espectador. Al darrer període, els escalencs van anotar diferents triples, però també en van fallar molts.

I tancarem el resum de la jornada amb la derrota de l'absolut del Club Tennis i Pàdel l'Escala a la Bisbal per 3 a 2 i la victòria de l'atleta Marili Banegas a Besalú, tercera vegada que queda primera.