Publicitat
Publicitat

El CER prepara el segon dissabte de venda de castanyes

El CER  l'Escala ja ha engegat temporada de venda de castanyes a la Platja. El balanç de la primera jornada ha estat molt positiu quant a gent i qualitat de les castanyes. L'entitat escalenca ja prepara la segona tongada per a demà dissabte. 

Dissabte passat el CER l'Escala va inaugurar la temporada de venda de castanyes a la Platja, una primera tongada que va deixar veure les primeres cues davant la parada. El fum de la torradora i l'olor agradable a romaní van tornar a impregnar l'ambient d'una tarda i vespre amb molta bonança. 

Una de les incògnites era saber la qualitat de les castanyes d'enguany i el primer tast va demostrar que eren molt bones. 

Una de les claus és la qualitat de la matèria primera, però l'altre, una recepta que mai falla

La bonança va tornar a fer coincidir la torrada de castanyes amb gent a la platja, un panorama que s'ha anat repetint els darrers anys.

Demà dissabte a partir de les 18 h de la tarda el CER tornarà a treure parada a la Platja, on a part de la venda de castanyes, els clients també poden adquirir loteria de Nadal de l'entitat. El dia 31 d'octubre la festa encara serà més especial, perquè coincidirà la venda de castanyes a la platja amb totes les activitats preparades pel dia de la castanyada. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar