Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala visita Mollerussa i el CTT CER l'Escala rep l'Hortitec Alzira

La jornada comença avui divendres a dos quarts de set de la tarda amb un autèntic partidàs. El CTT CER l'Escala necessita sumar el primer triomf a la lliga per no complicar-se la permanència. El rival d'avui és l'Hortitec Alzira, que trepitja el descens. Pel que fa al futbol, l'Escala es desplaça a Mollerussa.

El CTT CER l'Escala rep a dos quarts de set la visita de l'Hortitec Alzira. Els escalencs han perdut els dos últims partits i necessiten sumar la primera victòria del curs per agafar aire. Ara mateix, tenen un punt com Hortitec Alzira i Sant Josep, que trepitgen el descens.

En futbol, l'Escala visita Mollerussa diumenge a les cinc de la tarda després d'empatar a 1 contra l'Hospitalet. Serà el desplaçament més llarg del curs. Raul Paje no podrà comptar, entre altres, amb Marc Gelmà, Ferran López i Juan Carlos.

El segon equip juga demà a les sis al camp del Monells.

I el juvenil preferent també demà, però a dos quarts d'una, a l'estadi de l'Aqua Hotel.

En bàsquet, els sèniors femení i masculí juguen diumenge a casa. Les de Joel Obrer a dos quarts d'onze reben el Torroella i a un quart de set, els de Lluc Bosch s'enfrontaran a l'Arbúcies B.

En tennis, l'absolut del Club Tennis i Pàdel l'Escala enceta la lliga demà dissabte a les tres de la tarda a la pista de la Bisbal.

I tancarem el bloc esportiu, informant-vos que demà a les set donarà el tret de sortida la caminada solidària que organitza anualment la junta local amb motiu del dia internacional del càncer de mama.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar