Publicitat
Publicitat

Torna La Castanyada el dia 31 d'octubre

L'Escala celebra un any més 'La Castanyada' la vesprada del dia 31 d'octubre. Entitats, comerciants i Ajuntament uneixen forces per celebrar un Halloween a la catalana on es combinarà: música, terror i tradició.

El dia 31 d'octubre l'Escala celebra per segon any una nova edició de 'La Castanyada', una proposta conjunta entre diferents entitats del municipi, comerciants i l'Ajuntament. L'objectiu unir la tradició catalana de la castanyada amb el Halloween.

La celebració engegarà a les cinc de la tarda amb els tallers terrorífics a la platja. Mateix espai que acollirà una mica més tard el concert i el concurs de disfresses infantils. Unes activitats que l'any passat estaven repartides a diferents punts del municipi i enguany s'han concentrat al mateix lloc.

També a les sis, s'afegirà a la celebració la cuita de castanyes per part del CER. Un dels pilars de la festa, que apropa la tradició a la nit del 31.

I igual que l'any passat l'Esbotzada tanca la jornada amb 'El túnel del terror', enguany amb un toc mariner i on de nou l'Alfolí serà l'escenari principal. La novetat més destacada, serà que no hi haurà cua per edats, ara els menors d'11 anys hauran d'anar acompanyats d'un adult.

Els tiquets per accedir al túnel s'hauran de recollir el mateix dia a la platja a partir de dos quarts de set.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar