Publicitat
Publicitat

Els sardanistes festejen el dia del Pilar a Camp dels Pilans

Un any més l'Associació de Veïns de Camp de Pilans i Les Corts va programar una audició i ballada de sardanes pel 12 d'octubre, dia del Pilar. La cobla convidada fou la Principal de Cassà i l'organització va oferir berenar i beure als assistents.

Els sardanistes tenen cada any una cita el 12 d'octubre a Camp dels Pilans. Ja es tradició que la diada del Pilar es celebri amb una audició de sardanes, que enguany va anar a càrrec de a Cobla la Principal de Cassà

El flabiol va començar a sonar a dos quarts de cinc però als sardanistes els hi va costar un xic més per formar la primera rotllana. Un cop trencat el gel s'hi van anar afegint més balladors i balladores.

Al centre cívic s'hi feria servei de bar, berenar i també venta de participacions i loteria de Nadal de la mateixa associació. A la mitja part molts dels assistents es van afanyar a fer una queixalada de coca de crema. 

La programació de sardanes va ser mot airosa i es van poder escoltar composicions de Joaquim Hostench , i temes tan coneguts com La Maria de les Trenes. 

Després d'aquesta festa del Pilar, l'associació de veïns ja es prepara pels propers actes, que ja seran de cara a Nadal

La Revetlla de Sant Joan amb l'arriada de La Flama del Canigó, el dinar popular de Sant Joan, la cantada d'havaneres, la ballada de Sardanes del dia del Pilar i el concert de corals prèvia a Nadal són els actes principals d'aquesta comunitat, que enguany també ha programat un concert de rock aquest passat setembre. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar