Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala rep l'Hospitalet i el CER es desplaça a Olot

El FC l'Escala afronta el tercer partit a casa aquest diumenge a les 12. El rival serà l'Hospitalet, que com els escalencs arriben a la cita amb vuit punts al sac. El segon equip i juvenil també juguen a casa. Tennis taula i bàsquet disputaran els seus partits fora de casa. El CER l'Escala avui juga a Olot.

La jornada esportiva comença avui divendres a dos quarts de set amb el derbi gironí entre Olot-CTT CER l'Escala. Els escalencs tenen un punt, els olotins encara no han puntuat. El delegat del CER l'Escala, David González, confessa que serà complicat.

Per la seva banda, el palista de l'Olot, Arnau Pons, parla justament del francès Damien Provost i de l'objectiu d'aquesta temporada.

Aquest serà el tercer derbi gironí de la història al màxim nivell entre Olot i CER l'Escala.

En futbol, el FC l'Escala diumenge a les 12 rep la visita de l'Hospitalet després de perdre el primer partit del curs al camp de la Muntanyesa. Els escalencs volen girar full i sumar contra els de Joan Sánchez, que aterraran al Nou Miramar amb vuit punts, mateixa puntuació que els escalencs.

Jugadors de l'Escala com Marc Gelmà i Ferran López també han parlat del pròxim rival.

Pel que fa al segon equip juga diumenge a les quatre rep la visita del cué Empuriabrava. En bàsquet, els sèniors masculí i femení juguen també fora. Els de Lluc Bosch visitarà Caldes de Malavella i les de Joel Obrer es desplacen a Porqueres. 

També aquest cap de setmana, concretament, demà dissabte, l'Ajuntament presentarà en societat el nou parquet del pavelló amb diferents activitats programades. Al matí, trobada estatal d'arts marcials adaptades i a la tarda, actuacions de rítmica, patinatge, taekwondo i partit de bàsquet. El júnior femení a partir de les set jugarà contra el Vilafant.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar