Publicitat
Publicitat

Nou fons extraordinari de cooperació de la Diputació amb els ajuntaments

L'Ajuntament de l'Escala rebrà 67 mil euros de la Diputació provinents del fons de cooperació extraordinari, creat gràcies a la liquidació positiva dels tributs estatals de 2022. El fons compta amb una dotació total de 7,4 milions d'euros que es distribuiran en funció del nombre d'habitants de cada municipi.

Abans d'acabar l'any en curs, els ajuntaments de la demarcació rebran un ajut extraordinari provinent d'un fons extraordinari de cooperació creat per la Diputació de Girona. Del total de 7,4 milions d'euros amb què està dotat el fons, 7 milions es repartiran entre els ajuntaments, i els 400 mil restants entre els consells comarcals. A cada ajuntament se li assignarà un import fix determinat en funció del nombre d'habitants del municipi, amb un import mínim de 20 mil euros i un màxim de 150 mil. A l'Escala li correspon una aportació de 67 mil euros.

Les subvencions d'aquest nou fons, presentat dimarts pel president de la Diputació, Miquel Noguer i el vicepresident primer, Pau Presas, són de lliure disposició, és a dir, cada consistori podrà decidir llirement a què destina els diners.

L'aprovació oficial del fons serà passada al ple de la Diputació de la setmana vinent.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar