Publicitat
Publicitat

El nou servei de socorrisme tanca campanya amb prop de 400 atencions

La campanya d'estiu a les platges de l'Escala deixa un balanç de 388 atencions de socorrisme, la majoria de primers auxilis. El servei de bany accessible a la Platja del Riells ha atès més de 200 persones amb mobilitat reduïda. Les anàlisis de la qualitat de l'aigua atorguen al Moll Grec i Les Muscleres l'excel·lència. 

La temporada de platges a l'Escala abaixa persiana amb un balanç positiu en totes les 3 derivades dels serveis, el socorrisme, el bany adaptat i la qualitat de l'aigua.

El servei de socorrisme de les platges de l'Escala estrenava nova contractació  i el resum que se'n fa des del consistori és molt positiu. Ha estat una campanya menys accidentada que en anteriors ocasions. 

Només s'ha hagut de lamentar 1 mort entre les prop de 400 atencions que s'han fet en els tres mesos. Va succeir a la platja del Rec del Molí, a inicis de setembre.  

D'entre totes les platges destaca la de Riells, amb 187 actuacions, principalment també perquè és la més concorreguda del municipi. També al Riells s'ha remarcat la gran acollida del servei de bany adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, la cadira amfíbia gestionada per l'empresa Sealand, ha atès 213 persones aquest estiu. 

Pel que fa a la qualitat de l'aigua de les platges, la Generalitat per via de l'Agència Catalana de l'Aigua, ha emès unes valoracions molt bones en el global de la temporada. Destaquen les platges del Moll Grec i Les Muscleres, amb un resultat excel·lent a tots els mostrejos.  

Aquestes alteracions puntuals aparegudes a La Platja i a Riells han estat lligades a episodis de pluges i grops d'estiu, quan baixa l'aigua plujana dels carrers i cases. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar