Publicitat
Publicitat

Cap de setmana negre en l'esport escalenc

Cap de setmana negre en l'esport escalenc. Primer i segon equip de futbol, CER l'Escala de tennis taula i sènior femení de bàsquet han perdut. El primer equip 3 a 0 contra la Muntanyesa; el segon 1 a 0 al camp del Base Roses; el CER contra el Borges i el bàsquet contra el Santjoanenc de 56.

El FC l'Escala ha encaixat la primera derrota del curs al camp de la Muntanyesa per 3 a 0. El primer gol local arribava al minut 12. Paret entre Ángel González i Oscar Sierra que acabava amb una assistència del dorsal 7 cap a Kevin Díaz, jugador que trencava l’empat a 0 inicial.

El 2 a 0 arribava al minut 76. Xut des de la frontal de l’àrea de Gerard Pedrol que acaba amb la pilota al fons de la xarxa. L’Escala, abans de rebre el tercer gol, ho va intentar, però la falta va anar fora, al costat esquerre del porter local.

I el 3 a 0, arribava després que Elhadji caces un rebuig defensiu a la frontal.

Mal resultat pel FC l’Escala que encaixa la primera derrota a la lliga i la segona derrota de la setmana perquè recordem que dimecres queia eliminat de la Copa Catalunya contra el Sant Cristòfol després de perdre per 2 a 1.

En tennis taula, el Borges s'emporta la victòria de l'Escala per 2 a 4 gràcies als dos punts de Norbert Tauler i els punts individuals de Marc Duran i Joan Masip. Tauler, primer guanyava al seu excompany Iker González i després al txec Michal Obeslo. El duel contra Iker González va ser molt emocionant. Un dels onzes acabava amb un 20 a 18.

Els dos punts locals els signava el taiwanès Chih-Wei Yeh.

En bàsquet, derrota àmplia del sènior femení. Les de Joel Obrer perden de 56 a casa contra el Santjoanenc. El resultat, 20 a 76. L'Escala presentava un equip molt jove i tenia dues baixes destacades, les de Laida Martínez, que per motius laborals no va poder ser-hi, i Eva Guinart, que s'ha lesionat. 

I en motor, el kàrting l'Escala ha estat escenari de la tercera edició del Memorial Dean Berta Viñales. L'acte s'iniciava amb el desplegament de la pancarta on es podia llegir "No te olvidamos" i amb una volta lenta al circuit amb el germà de Dean i el seu avi. Tot seguit la cinquantena de pilots presents de diferents punts d'Espanya i fins i tot de França, Portugal i Itàlia van entrar a pista.

El memorial culminava amb una marxa lenta de tots els pilots amb banderes i pancartes amb fotografies del pilot desaparegut. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar