Publicitat
Publicitat

Més de 70 persones a l'estrena del curs de gimnàstica per +60

Èxit rotund en l'inici de la segona temporada del curs de gimnàstica per +60. Gairebé una vuitantena d'assistents han fet la primera sessió a la sala gran de La Sala Polivalent de l'Escala. Gràcies a l'èxit d'inscripcions es valorarà si cal dividir el curs en dos grups. 

Per segon any consecutiu, l'oficina +60 de l'Ajuntament tira endavant el curs de gimnàstica pel grup de +60, dedicat en especial a la higiene postural de la columna vertebral. 

Aquesta primera jornada ha superat totes les expectatives i s'hi han aplegat gairebé una vuitantena d'assistents, que han hagut d'ocupar la sala principal de la Polivalent de l'Escala. Marta Barretina, de Fisio l'Escala és l'encarregada de comandar el grup i coordinar tots els exercicis. 

Molts dels que avui han vingut eren repetidors, que s'han animat a tornar-hi. Pels participants és una oportunitat ideal per cuidar el cos.

Però no només pel manteniment del benestar físic, sinó també per l'emocional i la socialització 

Per molts assistents, aquesta és una activitat complementària d'una rutina personal molt activa

Les sessions d'aquest curs de gimnàstica es faran cada divendres de 10 h a 11 h a la Sala Polivalent. Des de l'Ajuntament es valora molt positivament aquest inici de les activitats +60

Gràcies a l'èxit d'assistència i inscripcions, que a hores d'ara superen el centenar, s'està estudiant com gestionar millor el grup, per si cal dividir-ho en dues sessions. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar