Publicitat
Publicitat

Avancen els tràmits de les vivendes de protecció oficial

El govern municipal prepara la documentació per tramitar els habitatges de protecció oficial als terrenys de l'Incasòl a La Closa d'en Llop. Una vegada entregats es decidirà qui ha de ser el promotor i la modalitat d'adjudicació dels pisos.

La regidora d'Acció Social Clàudia de Cruz diu que no és veritat que no s'hagi insistit a l'Incasòl per accelerar una promoció d'habitatge de protecció oficial a l'Escala, com ha denunciat algun grup de l'oposició. Explica que la reunió amb la directora de l'ens públic va fer dues peticions abans de tirar endavant el procés, unes demandes que ja estan en marxa.

Explica que tampoc és veritat que s'aposti només per habitatge de compra.

Explicava també els terrenys són propietat de l'Incasòl i que es buscarà que l'Incasòl també en sigui el promotor.

Respecte a pisos de propietat municipal comentava que el de la zona del port aviat començarà el procés d'adjudicació, especialment destinat a joves.

Pel 2025 anuncia mesures als pressupostos per incrementar el parc de pisos destinat a lloguer social.

Respecte a  les activitats que s'organitzen des del programa +60 es mostrava molt satisfeta. Comentava que es mantindran les estables i que se n'afegiran de relacionades amb el mar.

Clàudia de Cruz parlava també del Servei Socioeducatiu que es vol ampliar de cara a l'any vinent amb més aportació de pressupost.

Una ampliació de pressupost per respondre a peticions del Consell Escolar, on es demanava un educador de carrer i recursos per ajudar als alumnes de l'institut que acumulen faltes i acaben expulsats.

Finalment, es mostrava molt satisfeta per la creació del col·lectiu Fem Sororitat, anunciant que la celebració del 25N a l'Escala aquest any serà diferent i especial.

L'entrevista a La Casa de la Vila es pot veure íntegre a la carta a www.canal 10.cat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar