Publicitat
Publicitat

Babaflow és el representant de Canal 10 Empordà pel concurs musical OP Fest

El cantautor Babaflow és el representant de Canal 10 Empordà per a participar en l'OP Fest, el concurs musical de les televisions locals de Catalunya. El badaloní establert a l'Escala es presenta al programa amb la cançó d'arrels urbanes 'Agraeix'.

'Agraeix' és el títol i alhora, leitmotiv de la primera cançó en català del cantant de rap Babaflow. El badaloní resident a l'Escala ha seleccionat la peça per a concursar a l'OP Fest i gràcies a la seva vinculació amb el municipi, s'ha erigit en el representant de Canal 10 Empordà. En concret, el tema es va gestar arran de la pèrdua d'un ésser estimat del cantautor, i assenyala la importància d'estimar i sobretot, agrair.

És la primera vegada que Demba Sow, conegut artísticament com a Babaflow, es presenta a un concurs televisiu. La seva passió per la música es va manifestar en l'adolescència, i s'hi va bolcar plenament amb 21 anys. Fins al moment, ha publicat temes com Bikelife, I am a Rasta o I got a job, en les quals es fusionen ritmes de reggae, hip-hop o música africana tradicional. Actualment, l'escalenc està treballant en un nou EP, i ha decidit presentar-se a l'OP Fest per guanyar visibilitat, i demostrar que el català no està renyit amb el rap. 

L'OP Fest és un concurs de cançons originals en català, impulsat per La Xarxa i RTV Cardedeu. Hi participen 38 televisions locals de Catalunya, encarregades de seleccionar a un candidat del seu àmbit territorial i, en el cas concret de Canal 10 Empordà, el representant és Babaflow. Ara, els concursants participaran en les semifinals, on s'escolliran els 14 cantants que passaran a una única gala televisada en directe. El programa es realitzarà l'11 de gener, i el guanyador gravarà un tema en un estudi professional, i disposarà de promoció per part d'una discogràfica.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar