Publicitat
Publicitat

Es consolida la torre de l'emissor de Ràdio l'Escala

Després que la torre on hi ha les antenes d'emissió de Ràdio l'Escala caigués en una tramuntanada, ahir es va consolidar i refer la instal·lació provisional que s'havia fet. N'havien quedat afectats també serveis de Creu Roja i de Protecció Civil.

Una forta tramuntanada va tombar a finals de febrer una torre de comunicacions situada al dipòsit municipal d'aigua, a Montgó. 

Entre d'altres encabia  la parabòlica que uneix els estudis amb l'emissor de Ràdio l'Escala, un enllaç i un repetidor de Creu Roja, i una antena repetidora i dues càmeres de control de Protecció Civil.

Uns dies després els serveis de Ràdio i de Creu Roja es van posar en marxa en una actuació d'urgència, per com a mínim de manera provisional poder rebre  les emissions dins el terme municipal.

Ahir al matí es va consolidar la instal·lació amb l'ampliació de la torre, que es va elevar fins als 25 metres, cosa que permet recuperar l'àrea de cobertura original de Ràdio l'Escala.

També aconsegueix la cobertura necessària Creu Roja, amb les antenes que serveixen per enllaçar totes les seus i equips a les comarques de Girona.

Pel que fa a Protecció Civil, ha hagut d'adquirir càmeres noves, ja que les antigues es van trencar a la caiguda.

Una vegada antenes i càmeres es van instal·lar, es va procedir a fer les connexions i la posada en marxa, que es feia efectiva cap a les 6 de la tarda. S'aprofitava també per retirar cablejat d'instal·lacions antigues que s'havien tallat en algun punt o ja estaven obsolets.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar