Publicitat
Publicitat

El Cor Indika: 25 anys i comiat de Ramon Manent

El Cor Indika ha celebrat els 25 anys de la seva creació amb un dinar de germanor. L'activitat ha servit de comiat de Ramon Manent,  que des dels seus inicis ha estat el director de la formació.

Des que ara fa 25 anys naixia el Cor Indika, fruit de la iniciativa de Ramon Manent,  hi han passat una seixantena de cantaires.

Per tal de celebrar l'aniversari, durant aquest 2024 s'han fet fins a tres concerts, i aquest cap de setmana un dinar de germanor a la sala polivalent, amb la participació de cantaires, amics i familiars relacionats amb la formació musical, entre els quals hi havia els presidents de l'entitat durant aquest període i també representants polítics del municipi encapçalats per l'alcalde Josep Bofill.

El dinar ha coincidit  el comiat de Ramon Manent com a director del Cor.

Han estat 25 anys amb bons i amb mals moments, com en totes les coses. Prefereix recordar aquell dels que ha gaudit.

El perfil de qualsevol formació musical, com és natural, s'adapta a la manera de veure i entendre la música del seu director. Entén que amb una nova direcció el cor canviarà per a bé. Hi confia plenament.

Durant el dinar intervenia l'alcalde de L'Escala Josep Bofill, recordant el paper important que el Cor Indika ha tingut durant aquests 25 anys amb Ramon manent al capdavant.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar