Publicitat
Publicitat

Cloenda de la temporada sardanista

La 20a Nit de músics i compositors de cobla de l'Escala posa aquesta nit el punt i final a la temporada sardanista d'enguany. La monumental cobla que es formarà agruparà una quarentena de músics, sota direcció de Josep Antoni López.

La sardana sonarà aquesta nit a tot volum amb la monumental cobla de l'Escala, que es preveu que aplegui prop d'una quarentena de músics voluntaris que s'hi apleguen provinents de cobles que han tocat a l'Escala al llarg de l'any als quals s'hi sumen músics retirats, joves que s'estan formant, per exemple, a l'escola de sardanes Conrad Saló però també músics que només treuen el seu instrument en un dia especial com aquest.

La nit de músics d'enguany incorpora dues novetats. La primera és la nova configuració de l'empostissat que acollirà la quarentena de músics que es preveu que hi assisteixin.

L'altra novetat és la creació de la figura del "director convidat". Enguany s'ha pensat en Josep Antoni López, que havia dirigit la cobla local La Principal de l'Escala l'any 2004 que va viatjar fins Atenes pels actes culturals previs als Jocs Olímpics d'aquell any.

La Nit de Músics i Compositors de Cobla sempre s'ha convocat per aquestes dates i ve a ser la cloenda de la temporada sardanista.

L'acte està programat per a dos quarts de deu de la nit a La Riba. En cas de mal temps es traslladaria a sota la pèrgola de plaça Catalunya.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar