Publicitat
Publicitat

L'Escalenc ja ha arribat al quiosc

El número 451 de l'Escalenc ja ha arribat al quiosc i punts de venda habitual. L'edició de setembre i octubre fa una mirada als mesos d'estiu, a la Festa Major de l'Escala i als 40 anys de Ràdio l'Escala.

Els lectors de l'Escalenc ja poden passar a comprar el darrer número, corresponent als mesos de setembre i octubre. Una edició, encara amb molt regust o ressaca d'estiu, tal com veiem a la portada. 

Josep Bofill, a l'Escar fa una mirada al pregó de Festa Major, que enguany ha recaigut en la figura de Marta Santos.  En el text posa en valor la importància del jaciment arqueològic  d'Empúries i la seva relació amb l'Escala.

La reflexió al voltant de la temporada d'estiu ens l'escriu en Jordi Payet, una mirada al que tenim i als desitjos futurs com a poble turístic. Un tema que es repeteix amb l'escrit d'en Pere Juhé, amb el focus posat en l'opinió dels veïns i veïnes. Anna Maria Deulofeu i Isabel Busquets segueixen posant punts i comes a la temporada d'estiu. 

Abel Font ens ofereix la continuació i final de l'article dedicat als 40 anys de Ràdio l'Escala i Jordi Piqué dedica l'escurça al curs 2004-2005. Lluís Colomeda repassa el tràgic bombardeig del 1939 i els feliços 20 a Montgó. Joan Barceló ens transporta a Tabriz. 

L'Entrevista de Pere Guanter està dedicada a Conxi Galindo, nova presidenta del Casal del Jubilat Jardí del Pedró. Cesc Ribas li dedica un emotiu text d'homenatge a Àngela Poch. Lluís Ciprés, Isidre Aiguadé i Mercè Bellfort són altres col·laboradors d'aquesta edició. 

L'Escalenc tanca amb el noticiari local, el Lleure  i els esports. A la darrera plana i la contraportada hi trobem la selecció de fotografies d'escalencs i de l'Escala i la tira còmica d'en Vila-Mitjà.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar