Publicitat
Publicitat

ERC explica el seu perfil d'habitatge de protecció oficial per l'Escala

Esquerra Republicana aposta per un habitatge de protecció oficial públic de lloguer, que no sigui de venda, com proposa En Comú.  Hauria d'anar adreçat a un perfil de persones que tinguin necessitats puntuals, i que no disposin d'altres vies subvencionables per trobar un habitatge.

Esquerra Republicana de l'Escala no creu en la fórmula sobre l'habitatge social que En Comú vol portar  a taula de treball amb l'equip de govern.

El seu portaveu, Albert Pons, comentava a La Casa de la Vila la proposta de pisos de compra als terrenys de l'Incasòl, amb entrada subvencionada per les institucions per facilitar-ne l'accés.

Esquerra Republicana, en veu d'Etna Estrems al programa d'aquesta setmana,  creu que és un error i que quan es parla d'habitatge social no es popt parlar de pisos en propietat, ja que es tracta de béns públics. Posava un exemple.

Etna Estrems es referia a una reunió amb la directora de l'Incasòl, on proposava una fórmula per desencallar les promocions amb l'empresa pública, amb la construcció d'habitatge cooperatiu, que l'Incasòl va veure possible.

Lamenta que des de l'equip de govern mai se'ls hagi fet cas.

Etna Estrems afegeix quin hauria de ser el tipus de perfil o usuari dels pisos protegits.

Al programa Etna Estrems també feia balanç de l'estiu lamentant que continuin el problemes en la neteja de carrers i espais públics.

Respecte al ple de pressupostos i ordenances, que es celebrarà pròximament, comentava que espera que l'equip de govern parli amb la resta dels partits de l'oposició per compartir idees.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar