Publicitat
Publicitat

Les escoles esportives, a la pàgina web de l'Àrea d'Esports

L'oferta esportiva que té el municipi ha quedat inclosa en l'actualització de la pàgina web de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de l'Escala. S'hi poden trobar tots els esports i escoles que hi ha a casa nostra amb tots els horaris i preus.

L'Ajuntament de l'Escala ha actualitzat la pàgina web de l'Àrea d'Esports. S'hi recull tota l'oferta esportiva que té i que promociona el municipi més enllà dels esports de competició com serien el futbol, bàsquet i tennis taula. Hi són presents perquè la rítmica, el patinatge, la vela,  el tennis, el pàdel, la natació i el taekwondo, entre d'altres.

Des que Minic és regidor ha notat un increment de clubs i entitats. I preveu que en un futur encara n'hi hagi més.

L'esport local bateja a bon ritme i és per aquest motiu que el consistori s'estaria plantejant la possibilitat de crear la primera fira exclusivament esportiva.

I perquè es pugui desenvolupar tota aquesta activitat esportiva, l'Ajuntament està invertint des de fa temps en equipaments, des del canvi de gespa del camp de futbol fins al canvi de parquet del pavelló passant per la creació de la nova pista d'skatepark.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar