Publicitat
Publicitat

El curs de bon coneixedor del PNMMBT arriba a la vuitena edició

El 8 d'octubre començarà la vuitena edició del Curs de Bon Coneixedor del Parc Natural del Montgrí, les inscripcions són obertes fins el 4 d'octubre. Enguany el curs farà una sessió pràctica a l'Escala tot visitant les Planasses, Bol Roig, Illa Mateua i Torre Montgó.  

Tot a punt per l'estrena de la vuitena edició del Curs de Bon Coneixedor del Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter. Això serà el pròxim 8 d'octubre, però les inscripcions encara estan obertes fins el dia 4, a través d'un formulari web  . 

El curs neix del impuls del Parc Natural del Montgrí i de la coordinació de la Fundació Alive, que gestiona la programació i les diferents sessions, tan teòriques com pràctiques. El curs va dirigit a professionals i empreses que treballin en l'àmbit del parc i que vulguin millorar la seva formació i coneixement.

Seran un total de 15 sessions teòriques i pràctiques, del 8 al 28 d'octubre, on l'alumne tindrà una visió completa de l'entorn natural, històric, patrimonial i cultural del Parc, a través dels vuit municipis que formen part del Parc. L'edició d'enguany inclourà l'Escala dins les sessions pràctiques amb una visita a les Planasses, Bol Roig, Illa Mateua i Torre Montgó, programada pel 14 d'octubre.

L'objectiu es que un cop acabat el curs, els alumnes siguin capaços de crear les seves pròpies sortides i difondre els valors del parc, tant en el sector públic com privat. 

Des de la Fundació Alive es fa èmfasi en la participació de les empreses del territori, les que operen dins els límits del Parc Natural. La formació d'aquest curs de Bon Coneixedor i l'adhesió a la Carta Europea de Turisme Sostenible són eines que en garanteixen el futur i la sostenibilitat.  

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar