Publicitat
Publicitat

Judit Mascó, Anxova d'Or i l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició, pregonera de 2024

La Festa de l'Anxova de 2024 es celebrarà el pròxim 6 d'octubre i la Ruta de la tapa s'encabirà entre el 4 i el 13 del mateix mes. L'Anxova d'Or s'entregarà a la model Judit Mascó i el pregó anirà a càrrec de l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició.

La model i presentadora Judit Mascó i l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició, representada pel seu vicepresident, Joan Font, han estat escollits pel sector anxover i l'ajuntament de l'Escala, Anxova d'Or i pregoner de la Festa de l'Anxova de 2024.

L'edició d'enguany es celebrarà el pròxim 6 d'octubre, i constarà d'un acte institucional a La Punta, d'una degustació popular a la Riba i d'una cantada d'havaneres a càrrec del grup Oreig de Mar.  

Un any més es celebrarà la Ruta de la Tapa de l'Anxova, amb 20 establiments que hi participen, i que s'entendrà del 4 al 13 d'octubre.

Com en altres edicions, caldrà segellar un passaport a mesura que es tastin les tapes. Qui les provi totes podrà votar la millor tapa i la més original i participar del sorteig d'un àpat a El Celler de Can Roca.

Qui provi les 9 tapes de fora del nucli antic optarà a un tour en avioneta per veure des de l'aire l'Escala i els municipis de l'entorn.

Qui provi les 11 del nucli antic entrarà al sorteig de 5 vals de 50 euros a gastar en comerços de la UBET i de 5 lots d'anxoves.

Per dinamitzar l'espai de La Platja el primer cap de setmana de la ruta, el dia 5 a les vuit de la tarda, s'ha programat un concert de jazz a la Punta, amb el grup ShuShu and Sinhead.

La Ruta de la tapa busca incentivar la creativitat de restauradors i cuiners, donant a conèixer la gastronomia local i l'anxova.  

Des de la Unió d'Antics Saladors de l'Anxova es mostra satisfacció per l'organització de la festa, sobretot, quan s'explica que s'ha salvat una nova temporada del sector.

S'agraeix l'esforç de les parts implicades i de tots els col·laboradors.  

Recordem, la Festa de l'Anxova es celebra el 6 d'octubre i la Ruta de la tapa entre el 4 i el 13 del mateix mes.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar