Publicitat
Publicitat

Etna Estrems, nova diputada al Congrés a Madrid

Etna Estrems serà nova diputada al Congrés a Madrid per Esquerra Republicana després que aquest dilluns hagi renunciat al seu càrrec la fins ara diputada Montserrat Bassa. S'agafa el repte amb il·lusió amb ganes de treballar pel país i per l'Escala. 

Etna Estrems, portaveu del grup municipal d'Esquerra Republicana a l'Escala serà nova diputada de la formació al Congrés a Madrid.

Aquest dilluns s'ha conegut la renúncia de Montse Bassa, que ha presentat la dimissió, que sumat al pas enrere de l'exdiputat Joan Margall, deixen pas a Etna Estrems, que era tercera a la candidatura a les eleccions de juliol de 2023.

Va començar la vida pública en política el 2011 participant de les tertúlies de Ràdio l'Escala. El 2015 va entrar com a regidora en una llista que encapçalava Xavier Ballesta dins la marca Junts per l'Escala. Des de llavors és diputada al Consell Comarcal.

A les eleccions de 2019 el partit es dividia i Etna Estrems es convertia en la cap de llista d'Esquerra, entrant de nou com a regidora, igualment que va passar ara fa un any, als comicis de 2023. Tots aquests anys ha format part de l'oposició. 

És arquitecta i llicenciada en Comunicació Audiovisual. 

Ha destacat sempre en la defensa de la igualtat i el feminisme, l'habitatge social i els drets i el benestar animal, essent l'ànima de la protectora escalenca L'Anxova peluda.

Ara serà nova diputada al Congrés, una notícia que li arribava per sorpresa i que li ha fet molta il·lusió.

Etna Estrems creu que no serà un problema compaginar la feina a Madrid i la regidoria a l'Escala.

Encara no sap quines responsabilitats se li assignaran al Congrés.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar