Publicitat
Publicitat

L'Espai Jove l'Esbotzada inicia una nova temporada

Una vintena d'adolescents de l'Escala han assistit aquest dilluns a la jornada de presentació de l'Esbotzada. L'espai jove del municipi encara una nova temporada, amb un taller de pintura i la preparació del túnel del terror com a primeres activitats.

L'Espai Jove l'Esbotzada ha engegat, aquest dilluns a la tarda, una nova temporada amb una jornada de presentació. Hi han assistit una vintena d'adolescents de l'Escala, que han pogut emetre les seves propostes i alhora, han conegut les activitats organitzades per a la primera setmana del curs. En aquest sentit, un taller de pintura i una reunió del túnel del terror encapçalen la programació.

Els joves de primer d'ESO han predominat en la sessió de presentació. És el primer any que poden participar activament en les propostes de l'Esbotzada, que en el transcurs de la temporada escolar, ofereix una programació estable de tallers i activitats dinamitzades. També posen a disposició dels nois i noies, un servei de suport educatiu per als alumnes de secundària, o la reserva d'aules amb ordinadors.

Des del consistori, a través de la regidoria d'acció social, han reivindicat la tasca efectuada per l'espai jove. Han assenyalat que la franja horària de tardes, és cabdal perquè els joves tinguin un espai propi on socialitzar i treballar els valors. 

El servei de l'espai jove ha iniciat enguany, la vuitena temporada. Les seves dependències estan ubicades a l'avinguda de Girona, número 40, de l'Escala, i tot i que el perfil majoritari dels usuaris són adolescents de dotze a divuit anys, el centre atén nois i noies de fins a 29 anys.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar