Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala té la intenció d'aturar el totpoderós Tona

El FC l'Escala espera el Tona amb l'objectiu de plantar cara al líder de la Tercera RFEF.  L'empat contra el Reus i la victòria a Cerdanyola animen a l'equip a seguir en la bona línia.

Partit amb majúscules el que es viurà diumenge a les 12 del migdia al Nou Miramar. Els de Raul Paje rebran la visita del Tona, el líder de la categoria que com Prat, Atlètic Lleida i Manresa no han perdut cap dels dos partits disputats. Els de Ricard Farrés han fet set gols en dues jornades. 

Els escalencs arriben a la cita motivats perquè els resultats acompanyen. L'empat contra Reus i el triomf contra el Cerdanyola han servit perquè l'equip, abans d'encetar la tercera jornada, estigui instal·lats a la cinquena posició amb quatre punts, dos menys que els osonencs. 

Aquest cap de setmana també juga el segon equip que debutarà a la Tercera Catalana al camp de l'AE Roses B demà dissabte a les 5. També s'estrena el sènior femení de bàsquet, també a fora. Les de Joel Obrer visiten la pista del Castelló demà a les quatre.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar