Publicitat
Publicitat

El paisatge de L'Escala, un taller fotogràfic per al grup +60

L'Oficina +60 de l'Escala posa en marxa un taller fotogràfic amb l'Escala com aparador. Avui han engegat un conjunt de sortides i classes més teòriques, destinades al col·lectiu de més de 60 anys. L'objectiu és aprendre la tècnica i totes les claus de la fotografia de paisatge bé sigui amb càmera fotogràfica o amb el mòbil. 

Avui s'ha inaugurat  la primera sessió del taller fotogràfic organitzat per l'oficina +60. La sala gran del Casal del Jubilat ha acollit una primera jornada de presentació del curs i posteriorment ja s'ha fet una primera introducció pràctica pels carrers del poble. 

El curs va del 18 de setembre al 30 d'octubre, repartit en 7 sortides per l'entorn de l'Escala. L'encarregada d'impartir aquestes classes és la fotògrafa Gemma Parés, especialista en fotografia de paisatge. 

Entre les sortides proposades n'hi ha una a Empúries, al Port de la Clota, a Torre Montgó, al Nucli Antic i una de més personal, on es vol retratar personatges típics de l'Escala. 

S'ensenyarà als alumnes el control d'una càmera, sobretot el funcionament en mode manual. Ara bé, actualment el mòbil és una eina fotogràfica de capçalera. 

En total el curs supera la trentena d'inscrits, que des dels primers compassos del curs, ja s'han interessat de primera ma per tots els detalls i trucs de la fotografia. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar