Publicitat
Publicitat

Es consolida l'associació Fem Sororitat a l'Escala

Les entitats Fem artivisme i Sororitat escalenca es fusionen en la nova associació Fem Sororitat. Aquest nou col·lectiu pretén oferir un espai d'igualtat, acompanyament a dones que han patit violència, formar-se i autoorganitzar-se dins del moviment feminista.

Fem Sororitat de l'Escala és una entitat nascuda de la fusió de Fem Artivisme i de Sororitat Escalenca, dues entitats que perseguien pràcticament els mateixos objectius. El mes de juliol passat es van aprovar els estatuts i aquest setembre han començat les assemblees ja oficials d'aquesta nova entitat. Entre les activitats que vol potenciar l'entitat hi ha l'activació de l'espai d'igualtat, l'acompanyament de dones que estiguin patint violència de gènere així com diverses activitats que posin de manifest la necessitat de participar, formar-se i autoorganitzar-se dins del moviment feminista. El primer repte a concretar és l'activitat que es vol organitzar pel 25 de novembre, dia internacional contra la violència de gènere.

I sobretot volen fer molta formació a base de cursos i tallers.

La secretària de l'entitat i delegada de la comissió d'acompanyament, Lizette Alarcón, ha incidit també amb l'interès de l'entitat d'arribar al col·lectiu jove i immigrant.

En la trobada d'ahir al vespre, es va informar de la reunió mantinguda amb la regidora de Benestar Social, Clàudia de Cruz i la tècnica de l'àrea, Olga Campalans. Fem Sororitat és una entitat oberta a noves incorporacions. La presidenta està capficada en aconseguir noves incorporacions a l'associació per fer de l'Escala un poble feminista i lliure de violències masclistes.

Fem Sororitat té un grup de whatsapp, Instagram a través dels quals informa de les diferents activitats que duu a terme. Qui estigui interessat o interessada a formar part de l'associació pot posar-s'hi en contacte a través del correu electrònic femsororitatlescala@gmail.com

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar