Publicitat
Publicitat

Engega la nova temporada de Ràdio l'Escala

La temporada 2024/2025 de Ràdio l'Escala ja està en marxa. Es manté la graella habitual de programes en un any molt especial amb el 40è aniversari de Ràdio l'Escala i el centenari de la ràdio en català. Ràdio l'Escala consolida la seva tasca de producció de programes i col·laboració amb La Xarxa de Comunicació Local.  

Ràdio l'Escala inicia nova temporada i ho fa recuperant la seva graella habitual de programació, després de la temporada d'estiu. Tant de dilluns a divendres com els caps de setmana l'emissora ofereix els seus programes insígnia i també aquells programes en co-producció amb La Xarxa

Ràdio l'Escala es consolida com emissora de referència, amb un paper important de col·laboració i produccions amb La Xarxa de Comunicació Local. L'Emissora actua com un centre de producció de continguts d'audio amb exemples com l'En Sèrie de Lali Giner, El Guaita que tenim o Entrenem La Creativitat amb la Roser Martínez. 

En un any molt significatiu, primer de tot a nivell propi amb la continuació del 40è aniversari de Ràdio l'Escala, que tindrà nous actes aquesta tardor. El principal serà una gran celebració pel mes de novembre. Però tot plegat queda emmarcat també en el centenari de la ràdio en català, un esdeveniment de relleu nacional. 

La ràdio es prepara també pel futur, en un panorama on cada cop es consumeix més contingut a la carta i digital

Des de setembre fins a finals de juny Ràdio l'Escala et portarà la ràdio de proximitat. Un contingut disponible al 107.6 o bé a la carta i en directe a la pàgina web de Ràdio l'Escala

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar