Publicitat
Publicitat

Inscripcions obertes a l'escola d'adults

Idiomes, danses tradicionals, arts plàstiques i tall i confecció, són les ofertes centrals del nou curs de l'Escola de Formació d'Adults de l'Escala. Aquesta setmana s'han obert les inscripcions per al període lectiu 2024-2025. L'oferta formativa és pràcticament idèntica a la del curs passat.

L'Escola de Formació Permanent d'Adults té una oferta estable que varia ben poc d'un curs a l'altre.  I un volum d'usuaris fidel que cada any ronda les dues-centes persones. Aquesta setmana s'han obert les inscripcions per gaudir de les ofertes formatives d'aquest curs, que inclouen, en primer lloc,  classes d'idiomes, concretament català i anglès. Les de català son nivells Bàsic 1, Bàsic 2 i Intermedi, en sessions de dues hores dos dies a la setmana. Per aquestes, les inscripcions ja s'havien obert telemàticament la setmana passada i es podien fer també presencialment ahir i avui a l'Espai Jove l'Esbotzada. Són classes amb el suport del Consorci per a la Normalització Lingüística per a les quals el curs passat van passar-hi 109  persones.

L'altre idioma que s'ofereix és l'anglès. Hi ha dos grups, un de nivell mitjà i l'altre, de segon curs. Les classes les imparteix Marta Callol al tercer pis de Can Masset. L'any passat se'n van beneficiar un total de 25 alumnes.

Un segon bloc de formació és el de tall i confecció, matèria de la qual se n'ofereixen quatre grups, tots ells coordinats per Carme Palou, a l'espai habilitat al segon pis de Can Masset. L'any passat van assistir-hi 35 persones.

Un tercer és el de les arts plàstiques, amb dues ofertes, d'una banda, els cursos de ceràmica impartits per Margarida Geronès a les instal·lacions del CER, seguides el curs passat per 18 alumnes. I de l'altra, el taller d'art, pintura i dibuix impartit per l'artista Marc Torrent, al tercer pis de Can Masset.

L'oferta es completa amb el taller de danses tradicionals que té lloc cada divendres de nou a onze de la nit al CER. El curs és impartit per Montserrat Clos.

Els cursos de català i de dibuix i pintura comencen ja al setembre. La resta de l'oferta engega a partir del mes d'octubre vinent. En cada cas es pot demanar més informació al professor de cada matèria.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar