Publicitat
Publicitat

Michal Obeslo i Francisco Sanchi, últims fitxatges del CTT CER l'Escala

La plantilla del Club Tennis Taula CER l'Escala comptarà finalment amb set jugadors, quatre han renovat i tres s'han incorporat. Dos dels últims tres fitxatges són el txec Michal Obeslo i l'italoargentí Francisco Sanchi.

Amb els fitxatges del txec Michal Obeslo i l'italoargentí Francisco Sanchi, el CTT CER l’Escala ha donat per tancada la plantilla per a la pròxima temporada 2024-25, un curs en què novament tornarà a haver-hi Superdivisió i Europe Cup. 

Obeslo, el de l'esquerre, jugarà amb el CTT CER l'Escala el curs 2024-24

Obeslo, de 35 anys, i Sanchi, de 25, tenen experiència i també una llarga carrera internacional. Han jugat a diverses lligues europees i han arribat a estar entre els 200 millors palistes del món

Francisco Sanchi, un dels tres fitxatges d'aquest estiu

El club doncs ha tancat la plantilla amb set jugadors. Quatre han renovat que són el taiwanès Chih-Wei Yeh, el polonès Artur Tomasz Grela i els catalans Iker González i Xavi Peral i tres han arribat aquest estiu, el polonès i paralímpic Patryk Chojnowski, guanyador de dos ors a les Paralímpiades a París, el txec Obeslo i l'italoargentí Sanchi. 

Tres dels quatre palistes renovats: Yeh, Grela i González

El club explica que és aconsellable i necessari comptar amb un ampli ventall de jugadors perquè, com que en aquest esport un palista pot competir a diverses lligues, no vol trobar-se que en un partit concret no pugui disposar d’un jugador que necessiti perquè aquest hagi de jugar en una lliga d'un altre país. És a dir, que el club ha fitxat més palistes per curar-se en salut.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar