Publicitat
Publicitat

El Consell Comarcal sol·licita una ordre judicial per retirar els animals de la gossera

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha demanat una ordre judicial per poder retirar els animals de la gossera de Figueres, i portar-los a un centre temporal a Albons. Segons l'ens supramunicipal es va rescindir el contracte del servei en detectar "incompliments", però l'entitat s'ha negat a l'extracció dels gossos i gats.

El dilluns de la setmana passada va finalitzar el termini perquè la gossera de Figueres retirés els animals del centre, després que el Consell Comarcal de l'Alt Empordà rescindís el contracte amb l'entitat. Segons expliquen fons de l'ens supramunicipal, l'acció ve motivada per "irregularitats" i "incompliments" detectats en el servei.

L'Associació Protectora d'Animals i Plantes, però s'hauria negat en repetides ocasions a l'extracció. De fet, representants del Consell i agents dels Mossos es van personar a les instal·lacions la setmana passada, però el personal no els hauria deixat entrar. 

Ara, el Consell Comarcal ha demanat una ordre judicial per retirar els animals, i portar-los a un centre d'Albons (Baix Empordà), gestionat per l'empresa Serveis Zoològics la Devesa. Una situació que seria temporal, segons expliquen, fins que es construeixi la gossera projectada a Pedret i Marzà (Alt Empordà).

Fons de l'ens argumenten que mentre s'està a l'espera d'obtenir la resolució judicial, els gossos i gats que es recullen a la comarca es traslladen al centre de Serveis Zoològics la Devesa de Girona

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar