Publicitat
Publicitat

La figuerenca Núria Navarro ocupa l'escó de Víctor Puga al Parlament

La regidora de Figueres, Núria Navarro, relleva Víctor Puga al Parlament de Catalunya, i serà la vicepresidenta de la comissió de Polítiques de Joventut. L'escalenc va renunciar a l'acte de diputat, quan fou nomenat secretari de Territori, Urbanisme i Agenda Urbana de la Generalitat.

Núria Navarro ha estat nomenada nova diputada del Parlament de Catalunya, en substitució de Víctor Puga. De fet, l'escalenc va renunciar al seu escó a l'hemicicle, quan a finals del mes passat fou designat com a secretari de Territori, Urbanisme i Agenda Urbana de la Generalitat, departament que encapçala la consellera Sílvia Paneque

En concret, Navarro ha començat a participar en les comissions parlamentàries de Recerca i Universitats, on exerceix com a secretària, i de Polítiques de Joventut, on ocupa la vicepresidència. Actualment, l'empordanesa també és regidora del grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Figueres, i durant el període 2007-2011 va liderar la carpeta d'Acció Cívica, Igualtat i Oportunitats en el municipi.

Des de l'any 1998, treballa com a advocada, amb el seu propi despatx a la capital de l'Alt Empordà. És llicenciada en Dret per a la Universitat de Girona, graduada en Criminologia per a la Universitat Oberta de Catalunya i a més, és tècnica especialista en prevenció de riscos laborals.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar