Publicitat
Publicitat

L'Escala remunta al 92 amb el gol de Marco Gil i s'enlaira al cinquè esglaó

El FC l'Escala remunta a Cerdanyola en el minut 92. Els gols de Martí Alonso i Marco Gil enlairen els de Raul Paje a la cinquena posició de la Tercera Federació. Pel que fa a tennis taula, Iker González va fer dos punts amb la selecció catalana contra Itàlia, un en la modalitat individual i un en la dels dobles.

El FC l'Escala ja és cinquè amb quatre punts després de remuntar a Cerdanyola. Els de Raul Paje sumen els tres primers punts del curs gràcies als encerts de Martí Alonso i Marco Gil a la segona meitat. Amb aquest resultat fan bo el punt assolit a la primera jornada a casa contra el Reus.

Celebració de la primera victòria del curs

Els blaugranes milloren l'inici de l'any passat. El curs anterior havien encaixat ja dues derrotes i enguany empat i victòria. El triomf doncs ha estat més aviat, ha arribat a la jornada 2 quan l'exercici anterior arribava a la jornada 5. 

Josu Currais, Martí Alonso Marco Gil (a la foto), els primers golejadors

En tennis taula, Iker González fa dos punts amb Catalunya contra Itàlia, un amistós que va acabar amb un 4 a 1. Un va ser a la modalitat individual i l'altre a la de dobles fent equip amb Joan Masip.

Iker González, palista del CTT CER l'Escala: "Mai havia disputat un partit així"

I en vela, 140 regatistes han competit a la tretzena edició del Trofeu Mar d'Empúries. Íker Múgica del CN Cambrils s’ha proclamat campió absolut.

Dissabte, el mar estava ben enfadat

Cal destacar que a la categoria Sots 13, la guanyadora ha estat Mia Mateu del CN L'Escala.

El president Narcís Carreras donant el premi a Mia Mateu.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar