Publicitat
Publicitat

Els alumnes de primer de batxillerat comencen el curs en el mòdul prefabricat

Els alumnes de primer de batxillerat de l'institut El Pedró han començat les classes el dia que tocava, i és que els tècnics han pogut acabar el barracó a temps. La direcció del centre havia preparat un pla B, per si no es tenia la certificació per entrar-hi.

El mòdul prefabricat, que aquest curs s'ha instal·lat a l'institut El Pedró de l'Escala, acull a l'alumnat de primer de batxillerat. En total, són una setantena d'estudiants, dividits en tres grups, que aquest dijous a les dotze del migdia han començat les classes en el nou equipament. Ho han fet amb tres hores de retard, ja que la inspecció tècnica, necessària per poder accedir oficialment a les aules, no s'ha efectuat fins a les nou del matí del mateix dijous. Finalment, però l'entrada s'ha realitzat amb normalitat, i ara només falten perfilar alguns detalls, com per exemple, canviar els vidres interiors.

El Departament d'Educació ha decidit instal·lar el doble mòdul prefabricat a un costat de la pista esportiva, arran de l'increment de l'alumnat a l'institut El Pedró. De fet, el centre s'ha quedat petit, i fa dos anys, la direcció va optar per readaptar alguns espais per encabir-hi noves aules. Tot i això, a causa de la baixada de la natalitat, s'espera que l'augment de les matrícules sigui un "fet puntual", i en un futur pròxim, es produeixi un descens d'estudiants.

El centre finalment, està satisfet d'haver estrenat el mòdul a temps, ja que al dilluns encara no sabien si tindrien la certificació per poder treballar-hi. En cas que no s'hagués aconseguit, l'institut disposava d'un pla b, que consistia a traslladar els alumnes de batxillerat a dues aules de l'escola Empúries. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar