Publicitat
Publicitat

Informe de Vishal Shahani als grups polítics municipals

El director de l'ABS de l'Escala, Vishal Shahani, passa comptes amb els grups polítics municipals sobre les activitats que es desenvolupen al CAP de l'Escala. La trobada ha servit sobretot per fer balanç de la temporada d'estiu.

L'alcalde de l'Escala, de part de l'equip de govern, Freddi Guirado en nom d'Esquerra, Montserrat Caldés per Gent de l'Escala, Eva Trias d'Alternativa, Montse Caixàs per Junts i Albert Pons en representació d'En Comú l'Escala, han assistit a la reunió convocada pel Director de l'ABS de l'Escala, Vishal Shahani. 

L'objectiu de la direcció de l'Àrea Bàsica de Salut era informar de primera mà sobre el dia a dia del CAP a tots els grups polítics municipals.

Entre d'altres ha informat sobre el funcionament del nou mètode de treball implantat fa uns mesos i ha fet balanç de la temporada d'estiu.

Pel que fa a la temporada d'estiu considera que ha anat prou bé tot i la dificultat que han tingut per fer contractacions de més personal.

Entre els objectius de Shahani hi havia informar i també escoltar.

Aquesta era la primera trobada d'aquest tipus que s'organitza des de l'ABS. Es vol que es converteixi en una cita regular.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar