Publicitat
Publicitat

El mundial de vela RS21 comptarà amb 250 regatistes de quatre continents

El Club Nàutic l'Escala organitzarà del 21 al 28 de setembre el mundial de la classe de monotips de vela RS21. Un total de 50 embarcacions i més de 200 regatistes nacionals, però també internacionals competiran amb una embarcació sostenible amb motor elèctric.

Compte enrere perquè comenci el campionat del món de la classe de monotips de vela RS21. Serà organitzat pel Club Nàutic l'Escala i se celebrarà del 21 al 28 de setembre. Unes 50 embarcacions i més de 200 regatistes procedents de quatre continents i 14 països diferents viuran vuit dies de competició a casa nostra. El mundial tornarà a situar la Costa Brava al calendari de regates internacionals.

Xavi López, director esportiu del CN l'Escala: "Hi haurà la participació de deu països europeus"

Les embarcacions són grans, és un monotip de vela quillat de 6,67 metres d'eslora. A més, seran sostenibles.

L'alcalde, Josep Bofill, estava especialment orgullós de presentar un esdeveniment internacional, no passa cada dia.

Competicions com aquesta serveixen per posar al mapa el territori, en aquest cas l'Empordà i la Costa Brava.

La fotografia de família

La inauguració d'aquesta competició publicoprivada serà el 23 de setembre a la tarda, un esdeveniment que serà possible gràcies a una norantena de persones. Abans del mundial de vela, el Mar d'Empúries serà escenari d'un mundial de windsurf i també d'una de les regates més importants de la classe optimist, el Trofeu Mar d'Empúries que reunirà aquest cap de setmana pràcticament 150 regatistes de tot el país.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar