Publicitat
Publicitat

La remodelació de Passeig Lluís Albert començarà a mitjans de novembre

L'ajuntament de l'Escala informarà els veïns sobre les afectacions que els  provocaran les obres de remodelació del Passeig Lluís Albert. Serà després que l'empresa responsable presenti el pla de treball. Josep Bofill ho comentava al programa Línia Directa de Canal 10, on també es referia a l'ofegament a la Platja del Rec i a la inundació a Montgó.

La remodelació del Passeig Lluís Albert començarà a mitjans de novembre, un projecte que ha tingut un retard respecte al previst per tal de poder-hi encabir aspectes que s'han hagut de negociar, com és el cas del mirador de la piscina del Voramar, que finalment Costes ha validat.

En uns dies, quan l'empresa que guanyi el concurs proposi el pla de treball, s'informarà els veïns afectats.

Josep Bofill ho explicava al programa Línia Directa de Canal 10, on també es referia als dos incidents del cap de setmana.

Parlant de la persona que es va ofegar a la Platja del Rec l'alcalde va voler aclarir que es va tractar d'una imprudència dels banyistes, entrant a l'aigua quan onejava la bandera vermella prohibint el bany.

L'alcalde explicava que es descarta posar vigilància en aquesta platja.

Al programa també parlava de la inundació de Montgó per les fortes pluges caigudes divendres a la nit. Explicava que des del consistori s'hi han posat i posen recursos, i que si fos ara la normativa no hi hagués deixat construir.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar