Publicitat
Publicitat

Bona botiga al carrer de la UBET

Una vintena de comerços adherits a la UBET han tornat a treure la botiga al carrer aquest cap de setmana. Una diada que marca la fi de la temporada d'estiu i que enguany no ha assolit la participaciío de l'any passat, quan va coincidir amb cap de setmana de pont de 4 dies.

Un total de 21 comerços adhierits a la UBET han participat aquest dissabte passat a la Botiga al Carrer, la segona de l'any, aquesta coincidint amb el final de l'estiu, en el cap de setmana previ a la diada i previ també a la tornada a l'escola. Després de la tempesta nocturna, els paradistes van poder obrir amb normalitat. Ha estat una bona edició de la Botiga al Carrer, si bé sense assolir les xifres de l'any passat.

Cada any es fan dues botigues al carrer, una abans i l'altra després de la campanya d'estiu.

A la del mes de maig es sol trobar sobretot stock de productes d'estiu, en canvi aquesta, la de setembre es pot trobar producte tant d'estiu com d'hivern.

Als 21 comerços que van treure la botiga a La Platja cal sumar-n'hi dos més que s'hi han afegit amb la modalitat de botiga al carrer, al davant mateix del seu comerç.

participants a la platja i dos de modalitat façana

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar