Publicitat
Publicitat

El gol de Josu al 90 salva un punt

El FC l'Escala empata a 1 contra el Reus en el que ha estat el primer capítol de la Tercera Federació. El primer golejador escalenc ha estat el capità Josu Currais, que marcava al minut 90.

El gol al minut 90 del capità Josu Currais ha servit per sumar el primer punt del curs. Un punt molt treballat. L'estrena del FC l'Escala ha estat complicada. Al minut 5, el Reus es posava per davant amb un gol de Joan Torrents, una diana que va valer als de Marc Carrasco dominar el marcador fins a les acaballes del partit fins que va arribar l'empat.

Marc Padilla, l'ex del Peralada que ha fet dos gols aquesta pretemporada, va fer-li l'assistència a Josu.

Els escalencs van tenir cinc baixes, les de Lluc Banús, Xevi Germán, Saibo, Ferran López i Biel Borra, que és amb la selecció andorrana. Va debutar Marco Gil. Entrava al minut 71.

Per cert, els germans Pouget, Gerard i Marc, van coincidir per primera vegada a l'onze.

Pel que fa al segon equip, els de Salam van guanyar 3 a 2 al Sauleda. Ha estat la tercera victòria de la pretemporada. Martí Montsuñer va destacar. Aquest cap de setmana han començat les lligues de pàdel. Els equips masculins del Club Tennis i Pàdel l'Escala i el Centre Esportiu han guanyat els seus respectius rivals mentre que el femení del Club Tennis i Pàdel ha perdut ajustadament, per 0 a 3 contra la Garrotxa.