Publicitat
Publicitat

El parquet ja és a punt perquè la pilota comenci a botar

Alcalde i regidor d'Esports han visitat aquest matí el nou parquet del pavelló. Els treballs ja han acabat i demà mateix començaran els entrenaments de bàsquet. La pista de joc, més clara respecte a l'anterior, és d'alta qualitat i està preparada per ser escenari de diferents competicions esportives.

El nou parquet del pavelló és ja tota una realitat. Després de pràcticament sis setmanes de treballs, la nova pista ja està preparada per ser escenari d'entrenaments i partits de bàsquet i dels entrenaments de gimnàstica rítmica i patinatge. A banda de la renovació del parquet, també s'ha actuat a les cistelles i les cortines

El parquet és d'alta qualitat amb certificat FIBA i és més clar respecte a l'anterior. S'a incorporat l'escut municipal a la pista de joc. Està situat a l'interior del cercle central.

L'objectiu és que la pista de joc duri el màxim temps possible. Per aquest motiu, l'àrea d'Esports penjarà un full informatiu a l'entrada de l'equipament recordant les normes d'ús.

Cal destacar que en el darrer ple municipal s'aprovaven dues modificacions de crèdit al pressupost. Una d'elles, la més important, relacionada justament amb el parquet, per valor de 15.350 €. L'increment ha estat provocat per la substitució d'un tram de tela asfàltica que estava en mal estat i que han hagut de canviar.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar