Publicitat
Publicitat

l'Escala viu una Festa Major molt familiar

El globus a la Platja de Riells i el tobogan aquàtic destaquen com les grans novetats mentre que La Platja ha concentrat gran part de les activitats nàutiques, amb clàssics com el festival nàutic, els OFIS, la gimcana o el corremulla. 

Les activitats familiars i nàutiques d'aquesta Festa Major han situat la sorra, l'aigua i les places com a punt de trobada i diversió entre el 30 d'agost i 2 de setembre. S'hi ha reunit públic de totes les edats que no s'han volgut perdre les principals novetats d'enguany ni tampoc els grans clàssics de Festa Major. 

El globus aerostàtic situat a la Platja del Riells, va ser la gran novetat que va donar el tret de sortida a la Festa Major a les 8 del matí de divendres. La meteorologia, l'aforament i la seguretat van condicionar-ne la ubicació final.  

L'altra novetat va ser la recuperació del tobogan aquàtic, que el dissabte va estar instal·lat al davant de l'aparcament de la piscina municipal. La mainada s'hi va apuntar ràpidament i l'activitat va fer el ple. El tobogan amb aigua reutilitzada i el corremulla fet amb aigua de mar es van adaptar a la situació de sequera que encara persisteix. 

La Festa Major és molt especial per la mainada, tant per les activitats a la platja com també per aquells espectacles que conviden a la participació. La Platja va tornar a ser el centre de clàssics com, la gimcana,  el corremulla i la cursa d'OFIS, que després d'uns anys de parada,  va guanyant participants. 

El dilluns de Santa Màxima i sota un matí esplèndid d'estiu va arribar el torn del festival nàutic. La distància entre la platja i la plataforma va ser el gran repte de les curses, les pilotes i els melons per a totes les edats. 

La companyia tururut va inaugurar amb titelles i pallassos els espectacles per la mainada, la cercavila infantil amb Il Criceto i el concert d'animació infantil amb Jordi Patxeco van acomiadar els espectacles destinats als més petits de la casa. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar