Publicitat
Publicitat

Més seguretat contra les agressions sexuals per la Festa Major

L'ajuntament de l'Escala instal·larà un Punt Lila propi a la zona de barraques de la Festa Major, que es gestionarà des del futur Espai d'Igualtat i així es podrà fer campanya continuada contra les agressions sexuals durant tot l'any. Enguany s'hi distribuiran taps pels gots de beguda per evitar que s'hi aboquin substàncies químiques.

Amb l'objectiu de fer una Festa Major més segura, l'ajuntament de l'Escala distribuirà a la zona de barraques uns taps adhesius per prevenir que es puguin abocar substàncies químiques a les begudes,  dissuadint a la vegada, aquells que es volen aprofitar d'espais festius per cometre delictes relacionats amb les agressions sexuals.

El kit el completa una palleta per poder prendre la beguda.

Es tracta d'una acció conjunta entre les Àrees d'Acció Social i joventut.

El kit per protegir les begudes es podrà recollir a la nova carpa del Punt Lila que s'instal·larà a uns metres de l'escenari.

L'objectiu és que el municipi disposi d'un punt lila propi, gestionat pel futur Espai d'Igualtat, en un pas més per prevenir i sensibilitzar sobre les agressions sexuals, per d'aquesta manera, no fer difusió i suport, només durant unes festes o activitats en concret, sinó amb una acció continuada durant tot l'any.

Les barraques de l'Escala estaran instal·lades del dimecres 30 al diumenge dia 1 a l'aparcament Francesc Macià.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar