Publicitat
Publicitat

El MARAM tanca una temporada d'estiu pletòrica

Les visites i activitats d'estiu programades pel Centre d'Interpretació del Peix acaben aquesta mateixa setmana, amb un balanç exitós. La subhasta del peix i esmorzar els matins de dimarts i dijous i la novetat de la cuina de pescadors s'alcen com les grans triomfadores de l'estiu.

El MARAM posa aquesta setmana punt final al programa d'activitats d'estiu relacionades amb el món de la pesca i la cuina. Han estat 5 propostes repartides de dimarts a dissabte, que han acostat als visitants a la pesca tradicional de l'Escala i la cuina marinera

La visita a la subhasta i esmorzar, la cuina de pescadors, la fabricació d'un pot d'anxoves i els gastroshows  han tingut una gran acollida, superant totes les expectatives dels organitzadors. 

Els dimarts i els dijous a les 7 h del matí s'ha més que consolidat l'experiència de la subhasta del peix blau i l'esmorzar. Una activitat que ha arribat a aplegar més d'una trentena d'inscrits. 

Tant la subhasta del peix blau com la fabricació d'un pot d'anxoves han captat un públic molt divers i familiar.

La gran novetat d'aquest any ha estat la cuina de pescadors. Cada divendres al vespre hi ha hagut l'oportunitat de gaudir d'una experiència gastronòmica única amb la participació d'un pescador local ja jubilat i un cuiner o cuinera. Aquest divendres dia 30 es tancarà el programa amb en Xicu Tero i la Joina Oliveras. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar