Publicitat
Publicitat

La Marxa Nocturna engega la ruta de Festa Major

La Marxa Nocturna de l'Anxova ha donat el tret de sortida a les activitats de Festa Major de l'Escala. Més de mig miler de persones s'han equipat per sortir a caminar des de l'Escala fins passat Empúries en un recorregut de 6 km

La 14a Marxa Nocturna de l'Anxova ha obert un cop més la programació d'actes de la Festa Major de l'Escala. Divendres a les 21 h més de 500 persones es van inscriure en una caminada de 6 km, entre La Riba i el límit nord del municipi de l'Escala.

El club d'atletisme Flama 91, n'ha estat un cop més l'organitzador. Les inscripcions començaven a les 19 h a La Riba, espai on també s'havien preparat actes d'animació, amb la Colla Gegantera Emporion i ball amb Line Dance Club. 

Al punt de les 21 h, els participants equipats amb frontals i roba tècnica es concentraven al punt d'inici i es donava el tret de sortida. En acabar el recorregut, els inscrits tenien preparat un pica-pica a La Mar d'en Manassa. 

Per l'organització, aquesta activitat es basa en dos objectius principals

La Marxa Nocturna de l'Anxova se suma a l'Obert de Tenis i Pàdel i la Travessa de Natació en un inici de Festa Major 100% esportiu.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar