Publicitat
Publicitat

Diumenge de gegants a l'Escala

Diumenge a la tarda arriba la 34a Trobada Gegantera de l'Escala. Les colles geganteres, gegants i capgrossos de l'Empordà desfilaran en cercavila pels carrers de l'Escala fins a arribar a la Riba. La trobada és un clàssic dels actes previs de Festa Major. 

Es va apropant la Festa Major de l'Escala i un dels actes previs que marca l'arribada de Santa Màxima, és la trobada gegantera del darrer cap de setmana d'agost. Enguany arriba a la 34a edició, en un acte que organitza la Colla Gegantera de l'Escala. 

La plantada serà el diumenge a un quart de sis  de la tarda a la Plaça de les Escoles i la sortida del seguici es donarà al punt de les sis. En Peret, la Maximeta, les Anxovetes i la nova incorporació, el pop pirata seran els amfitrions de les 11 colles geganteres convidades, que són vingudes de l'Alt Empordà i l'Estartit. 

Els gegants faran un recorregut pel carrer Enric Serra, Carrer del Mar, Passeig Lluís Albert, La Punta i tindran La Riba com a escenari final de la darrera ballada. 

L'any passat la trobada va estar marcada per la pluja i la forta tramuntana de tarda, que va obligar a canviar el recorregut. Enguany la previsió indica un panorama molt més tranquil. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar