Publicitat
Publicitat

Quatre parelles de germans jugaran junts al segon equip

Els germans Puig, Pons, Verdaguer i Alonso jugaran junts al segon equip del FC l'Escala de Salam. Des de l'any 1926 que el club no tenia tants germans al mateix equip. Els darrers havien estat els Ramió, Vilabrú, Callol i Solés.

Els germans David i Roger Puig; Joan i Edu Pons; Gerard i Sergi Verdaguer; Edgar i Gerard Alonso jugaran junts al segon equip del FC l'Escala de Salam. Dos, però, Gerard Verdaguer i Edgar Alonso estan lesionats i s'incorporaran més tard. Aquesta és la principal anècdota simpàtica que ens ha deixat el retorn als entrenaments de l'Escala B, que seguirà comptant amb Salam com a entrenador principal. 

Roger Puig ha deixat el Bellcaire de Pitu Batlle i ha retornat a l'Escala on juga el seu germà David

Segueixen de l'any passat Alberto Matilla, Sergi Ramirez, David Puig, Samad Baghou, Edgar Alonso, Eloi Sancho, Jon Comas, Adrià Lavado, Gerard Verdaguer. També continuarà Martí Montsuñer, autor de tretze gols el curs passat a Quarta.

Sergi Ramírez tornarà a ser el capità

En el capítol d'incorporacions han arribat al Nou Miramar Roger Puig, Koli Baldeh, Joan i Edu Pons, provinents del Bellcaire de Segona Catalana; Dani Puig del Torroella, també de Segona; i Pau Tellez de l'AE Roses.   

Els germans Pons tornen amb energia i ganes

jugadors que passen a formar part del segon equip, i que, per tant, han acabat l'etapa de futbol formatiu són Jan Tubau, Iker Ruiz, Jordi Martí, Aniol Grande i Biel González, el qui va fer els dos gols de l'ascens a casa a la final de la promoció contra el Verges.  

Biel González va fer vibrar al Nou Miramar 

La plantilla no està tancada i hi ha algun jugador de prova. Pel que fa al màxim golejador de l'any passat amb divuit dianes, Robert Fernández, encara ha de decidir sobre el seu futur.

Salam: "Li vaig proposar un rol diferent i ha de prendre la decisió"

I s'han desvinculat de l'Escala, per diferents motius, Eric Quesada, Sergi Marín, Xavi Leonard, David Maestre, Aleix Barris, David de Paz, Walter Osiris i Rafa Serpa, entre d'altres.

Eric Quesada va penjar els guanys en el partit de l'ascens contra el Verges

La nova temporada, que tindrà trenta jornades, començarà el 21 de setembre al camp de l'AE Roses B i culminarà el 18 de maig a Camallera, també nou equip de la Tercera Catalana. El primer partit a casa serà contra el Sant Pere Pescador.

L'objectiu és consolidar-se a la categoria

El plat fort serà el duel entre el Bellcaire de Pitu Batlle i l'Escala de Salam, que serà el 15 de desembre al Baix Empordà. 

Pitu Batlle tindrà a la seva plantilla els escalencs Òscar Dominguez, Joel Batlle i David Maestre

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar