Publicitat
Publicitat

Eric Pimentel i Josu Currais reaccionen al darrer anunci de Jordi Xumetra

Jordi Xumetra penja les botes als 38 anys després de fer un gran any a l'Escala. La bala de l'Estartit es retira de la pràctica del futbol vint anys després de competir entre la Primera Divisió i la Tercera Federació. A partir d'ara es dedicarà al negoci familiar i a entrenar als seus dos fills.

Jordi Xumetra ha dit prou. La bala de l'Estartit ha decidit penjar les botes després d'una trajectòria envejable que l'ha portat a jugar a la màxima categoria del futbol estatal. Ha estat un líder, un referent i un autèntic malson per les defenses rivals. La notícia no ha estat una sorpresa, el mateix Xumi avisava el passat mes d'abril que s'estava plantejant deixar el futbol.

Xumetra va jugar 56 partits a Primera Divisió amb el Llevant

Xumi s'ha buidat, s'ha entregat i s'ha sacrificat en el seu darrer any a l'Escala. Ja ho deia a l'inici de temporada...

Amb Aday, la bala de l'Estartit ha tingut més protagonisme

El dorsal 17 ha tancat el seu darrer any com a jugador amb nou gols, sis van ser a la primera volta i tres a la segona. Les primeres dianes les va fer a casa contra el Vilafranca, de fet, va ser el jugador més destacat del que va ser el primer triomf de la història de l'Escala a la Tercera Federació.

La primera victòria de la història a Tercera va ser contra el Vilafranca on Xumi va fer dos gols

I el darrer gol va ser a casa contra el Prat. Ha estat 30 vegades titular, ha jugat 14 partits sencers i ha disputat 2.612 minuts, el quart jugador més utilitzat pel cos tècnic per darrere de Xavi Aparicio, Eric Pimentel i Nil Congost. El duet que va formar amb Eric Pimentel va ser estel·lar. Feia temps que els enamorats del futbol escalenc no gaudien tant. Precisament, Pime, ha parlat de la retirada de Xumi. 

Pime va anotar 18 gols; Xumetra, 9

Qui també ha opinat sobre Xumi ha estat Josu Currais, que creu que és un referent per tot el futbol base català.

Josu Currais: "Ha estat un company exemplar"

Cal recordar que el trident Pime, Xumi i Josu van anotar 34 gols dels 57 que va fer l'Escala el curs passat, l'equip més golejador de la categoria.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar