Publicitat
Publicitat

Maribel en Xancletes omple un estiu més la platja de Riells

La platja de Riells acull un estiu més, i ja en van quatre, el concert 'Maribel en xancletes'. Cançons d'ahir, d'avui i de sempre han fet ballar i gaudir a un nombrós públic que ha omplert la zona. Tal com diu la tradició la majoria anaven vestits amb banyador i xancletes.

Un any més l'orquestra Marible ho ha aconseguit, ha omplert de gom a gom la platja de Riells amb un ambient festiu i amb música per a tots els gustos. La banda de versions ha celebrat la seva quarta edició del 'Maribel en Xancletes', aquesta proposta estival per gaudir amb els hits dels vuitanta, els clàssics dels anys 90, del reggaeton i dels èxits del moment. Tot amb banyador, xancletes i si fa falta amb una remullada a la platja. Un show que cada any reuneix més gent a la zona, la majoria seguidors que ja esperen la data per passar una tarda de sol, platja, amics i música.

Enguany la novetat ha estat la data, ja que s'ha passat de celebrar el mes de juliol a fer-ho la setmana més forta de l'estiu i un dissabte. Una combinació perfecta que ha fet lluir l'entorn de Riells.

Maribel va tancar la jornada ja passades les nou de la nit amb un públic familiar entregat, entusiasmant i cantant totes les cançons. La banda caracteritzada pel seu bon rotllo i ambient de diversió, torna als escenaris el dia 24 d'agost, ho fa a Bordils i ja el setembre tenen una agenda ajustada amb dues sorpreses, el dia 1 i el 19 on no han desvetllat la població on tocaran.  

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar