Publicitat
Publicitat

La vedet Maite Carreras tanca les nits temàtiques al Casal

L'espectacle de la vedet Maite Carreras posa fi al cicle d'estiu de les nits temàtiques al Casal del Jubilat de l'Escala. Han estat 4 actuacions repartides entre juliol i agost, que deixen molt bon balanç entre organització i públic

Del Paral·lel a l'Escala, aquest és el recorregut de l'espectacle que aquest divendres posava el punt final al cicle de nits temàtiques d'estiu al Casal del Jubilat. 

No era pas la primera vegada que Maite Carreras portava el seu espectacle a l'Escala. De la darrera, però ja en feia prop de 6 anys i el públic del Casal del Jubilat tenia ganes de passar una bona estona. 

El xou, que barrejava humor, música i picaresca va satisfer el públic, que va emplenar un cop més el pati del Casal. Aquest espectacle de divendres va ser una bona mostra de les 4 sessions de juliol i agost, on els socis i el públic han pogut gaudir de la Met der Band, Arrels Escalenques, Oreig de MAR i Barca de Mitjana. L'organització ha quedat molt satisfeta de la rebuda d'aquest cicle. 

Un cop acabades les nits temàtiques, ara toca posar la vista a la temporada de tardor i hivern. La junta del Casal ja comença a planificar algun espectacle més. 

L'organització agraeix la bona rebuda del cicle de les Nits Temàtiques d'estiu, en el que ha estat un dels primers reptes per la nova junta directiva

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar